Squalane

Onze talgklieren scheiden het huidvet squalane af. Daarnaast wordt het door huidcellen gevormd als een belangrijk onderdeel van de huidbarrière. vanaf ons 25ste levensjaar neemt de productie geleidelijk af. Je kunt dan de huid een handje helpen door deze stof toe te voegen in jouw skincareroutine.

In cosmetica wordt vaak stabiel squalane van plantaardige origine toegepast, met name uit olijfolie of rijstolie. Doordat het van nature in ons lijf voorkomt, wordt het goed in de huid opgenomen.

– Werkt als antioxidant (beschermt tegen UV-schade)
– Natuurlijke vochtbinder
– Schimmelwerend
– Gunstige invloed op huidherstel

gratis
een productadvies
voor jou op maat?
Onze gediplomeerde huidtherapeut
is voor jou beschikbaar.
0
De waardering van theskindepartment.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 31 reviews.
Winkelmand
  • Je hebt nog geen producten toegevoegd.