Merken

Skincare merken

In de shop van The Skin Department vind je verschillende skincare merken. We hebben deze stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd om je huid de allerbeste verzorging te bieden. Conchita heeft een eigen praktijk voor huidverbetering in Hengelo en is actief als huidtherapeut en schoonheidsspecialist. Zij gebruikt deze en andere merken in haar praktijk en stelt behandelplannen op met de producten die je in deze shop kunt kopen. Kortom: in deze shop vind je professionele kwaliteit voor thuis! 

Overzicht merken

Toskani

Dit merk biedt uiteenlopende huidverzorgingsproducten van professionele kwaliteit voor de professional en de consument. Bekijk de producten van Toskani.

IMAGE Skincare

Deze organisatie heeft als uitgangspunt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid, zonder al te veel moeite. Bekijk de producten van Image Skincare.

Meditopics

Pak met Meditopics jouw huidprobleem bij de kern aan! Kies je voor dit merk, dan kies je voor kwaliteit voor een gunstige prijs. Bekijk de producten van Meditopics.

DP Dermaceuticals

Dit merk richt zich op het verbeteren van je huid. Bekijk de producten van DP Dermaceuticals.

Hush & Hush

Een lijn voedingssupplementen waarmee je je huid van binnenuit verzorgt. Bekijk de producten van Hush & Hush.

Merken die jouw probleem aanpakken

Zeker als je te kampen hebt met bepaalde aandoeningen of problemen met de huid, heb je verzorgingsproducten nodig die precies de juiste ingrediënten bevatten. De geselecteerde merken bieden jou datgene waar je huid om vraagt in de betreffende situatie. Blader door de producten:

Mocht je advies nodig hebben: wij staan voor je klaar!

Productsets van diverse merken

We hebben enkele productsets voor je samengesteld met de huidverzorgingsproducten van de bovengenoemde merken om specifieke huidklachten  effectief aan te pakken. Een compleet verzorgingsregime voor je huid! Denk aan anti-aging, het verminderen van pigmentvlekken en sets passend bij het seizoen waarmee je je huid in die periode optimaal verzorgt. 

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over de merken in ons skincare-assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je last van een specifieke huidaandoening of huidprobleem en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze huidtherapeute Conchita adviseert je zonder aanvullende kosten.

De waardering van theskindepartment.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 74 reviews.