TOSKANI Cosmetics nu in onze Webshop

TOSKANI Cosmetics is een effectief huidverbeteringsmerk dat oorspronkelijk uit Spanje komt en sinds kort in Nederland op de markt is. Het is een gerenommeerd merk (30 jaar ervaring) met prachtige producten voor zowel de professional (zoals huidtherapeuten/schoonheidsspecialisten) als de consument. De actieve ingrediënten die in de professionele producten zitten, zitten ook in de producten voor thuisgebruik. Omdat The Skin Department voor thuisproducten is, zullen we het in deze blog vooral over de TOSKANI thuisproducten hebben.

In de aan The Skin Department gelieerde praktijk Huid met zorg, behandelen we ook met de professionele peeling- en mesotherapieproducten van TOSKANI.

De thuisproducten van TOSKANI bestaan uit een selectie van cosmetische producten, onder te verdelen in vier categorieën, namelijk:

  • Gezicht
  • Lichaam
  • Ogen
  • Haar

Iedere categorie heeft een breed scala aan producten, zodat er altijd een passend product is voor jouw huid. We lichten er een aantal uit in deze post.

Wist je dat? Je voor gratis productadvies terecht kunt bij onze huidtherapeut? Klik hier.

Gezicht

Met de TOSKANI producten kunnen verschillende dermatologische problemen worden aangepakt. Denk hierbij aan onvolkomenheden, hyperpigmentatie, huidveroudering en post-acneplekken.

Speciale producten voor thuis (advies vragen bij onze huidtherapeut wordt geadviseerd)

Lichaam

Naast een goede huidverzorging voor je gezicht, mag ook een goede lichaamsverzorging niet ontbreken. Zowel de huid op je gezicht als op je lichaam verdient jouw aandacht. TOSKANI heeft hiervoor heerlijke producten die ervoor zorgen dat je huid zowel gehydrateerd als gezond blijft.

  • TOSKANI Radiance Intimate Crème (verblekende en verstrakkende crème voor de intieme delen, ook verjongend en heel mooi tegen ingegroeide haren. Mag ook onder de oksels gebruikt worden)
  • Diverse producten tegen cellulitis, slapheid en striae;

Ogen

Veel van onze ergernissen met betrekking tot onze huid, komen voort uit huidproblemen die zich voordoen rond onze ogen. Denk hierbij niet alleen aan fijne lijntjes, kraaienpootjes of donkere kringen, maar ook aan zwelling, verzakking en verlies van elasticiteit. De hiervoor passende producten van TOSKANI zullen het effect hiervan drastisch aan kunnen pakken indien je een goed verzorgingsregime hanteert.

Haar

Veel mensen kampen met dun en ongezond haar. De TOSKANI lotion helpt je bij het versterken van je haar en het verbeteren van de gezondheid ervan.

Tot slot

Zoals je ziet echt een compleet huidverzorgingsmerk met veel actieve ingrediënten om jezelf thuis te behandelen of een behandeling die je hebt ondergaan thuis voort te zetten. We begrijpen dat het soms lastig is om een juiste productkeuze te maken, neem daarom gerust contact op met onze gediplomeerde huidtherapeut (tevens werkzaam voor Huid met zorg) voor een productadvies op maat!

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 106 reviews.
Winkelmand