Nu 10% korting op de IMAGE Skincare AGELESS-lijn!

“DEFY TIME – REJUVENATE – AGE LATER” is de slogan van de AGELESS-lijn. De AGELESS-producten zijn ideaal om in te zetten tegen huidveroudering. Ze zijn speciaal ontwikkeld om rimpeltjes en fijne lijntjes te verminderen. Daardoor geven ze een jeugdige uitstraling en zijn het écht anti-aging producten.

Ontvang nu 10% korting over de producten uit de AGELESS-lijn met de code AGELESS10.

Je kunt de producten niet alleen goed inzetten tegen huidveroudering, maar ook bij:

  • Zonschade
  • Pigmentvlekken
  • Doffe teint
  • Vermoeide huid

De ingrediënten van deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgebalanceerd. De unieke combinaties van AHA’s, nutripeptides, retinols, ‘lightening’ ingrediënten (oplichtend effect op de huid) en antioxidanten zorgen voor een optimaal resultaat.

AGELESS-lijn IMAGE Skincare 10% Korting!

Binnen de AGELESS-lijn zijn de volgende producten bij The Skin Department te verkrijgen:

Total Facial Cleanser

De Total Facial Cleanser heeft een intensieve exfoliërende werking die de PH-waarde in balans brengt. Ook reinigt en hydrateert deze cleanser de huid intensief. Deze heerlijk schuimende cleanser verwijdert make-up en overtollig talg van de huid. Dit doet hij zonder de huid uit te drogen. Na gebruik heeft de huid een sensatie van een schone, frisse en direct zichtbaar stralende huid.

Total Anti-Aging Serum

Het Total Anti Aging Serum is een mix van natuurlijke zuren en stimuleert cel vernieuwing. Met een mix van natuurlijke zuren in combinatie met appelstamcellen wordt de huid continu verstevigd, vernieuwd en verhelderd. Dit zorgt ervoor dat vochtverlies wordt voorkomen en dat huidveroudering wordt tegengegaan. Daarnaast bevat het serum antioxidanten, dit biedt de huid bescherming, waardoor je een zichtbaar heldere en stralende huid!

Total Resurfacing Masque

De Total Resurfacing Masque egaliseert niet alleen de teint, maar heeft ook een egaliserend effect op de huid. Het is een micro-exfoliërend masker dat door middel van natuurlijke zuren de celdeling stimuleert. Het doel hiervan is om de huid te vernieuwen en het laat een glad gevoel achter.

Total Pure Hyaluronic Filler (een filler zonder naalden!)

De Total Pure Hyaluronic Filler zorgt ervoor dat je huid meer vocht vasthoudt door de verschillende typen (6!) hyaluronzuur. Daardoor zullen rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Ook geeft het een liftend effect en meer volume aan de huid. Je huid wordt dus strakker en gaat tekenen van huidveroudering tegen.

Total Overnight Retinol Masque

De Total Overnight Retinol Masque is hèt ultieme nachtmasker met hoge concentratie retinol. Dit masker zorgt voor een constantie hydratatie en extra voedingsstoffen. Zo wordt de huid gedurende de nacht optimaal verbetert en wordt hij strakker, jonger en frisser. Hij bevat een geavanceerde technologie voor een vertraagde afgifte van retinol.

Total Retinol-A Crème

In de Total Retinol-A Crème zit een hoge concentratie retinol, polypeptiden en glycol- en melkzuur. Deze combinatie zorgt voor een zeer actieve anti-aging werking die de huid vernieuwt en verjongt. Daarnaast bevat het ingrediënten die de huid actief hydrateren. We adviseren je wel om (gratis) advies te vragen aan onze huidtherapeut.

Total Repair Crème

De Total Repair Crème is een parabeenvrije, herstellende nachtcrème die de huid verstevigt en rimpels vermindert. Gevuld met antioxidanten, die de huid voeden en hydrateren. Het is ontstekingsremmend product en heeft een zuiverende werking op een huid met roodheid en acné.

Total Eye Lift Crème

De Total Eye Lift Crème moet je echt geprobeerd hebben. Hij zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen wordt gehydrateerd, verstevigt en verzacht. Het resultaat is dat je huid niet alleen gladder wordt, maar ook dat fijne lijntjes en donkere kringen rond je ogen verminderen.

Ontvang nu 10% korting over de producten uit de AGELESS-lijn met de code AGELESS10.

De AGELESS-producten van IMAGE Skincare kunnen perfect met elkaar worden gecombineerd. Wil je graag advies over welke producten bij jou passen? Neem dan contact op voor gratis productadvies van de gekwalificeerde huidtherapeut van The Skin Department!

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand