Peeling voor thuis – Toskani Peel Boosters

Voor de zwaardere peelings ga je voor behandeling naar een salon of praktijk, maar wist je dat je de Toskani Peel Booster ook zelf thuis kunt toepassen? Je kunt dit doen om je huid thuis voor te bereiden voor een peelingbehandeling of om na een peelingkuur het effect te behouden. Daarnaast kun je er ook huidproblemen thuis mee aanpakken, een echte peeling voor thuis dus!

De Peel Boosters van Toskani zijn ideaal als peeling voor thuis. Deze boosters zijn eenvoudig in jouw huidverzorgingsregime op te nemen. De Toskani Peel Booster is gemaakt om de cel vernieuwing in de huid te stimuleren. Ook zorgen ze ervoor dat de actieve ingrediënten uit andere huidverzorgingsproducten je huid beter kunnen penetreren. In deze blog leg ik je graag uit welke booster je in kunt zetten bij welke huidproblemen én hoe je dit moet toepassen.

Clarifying Peel Booster

De Clarifying Peel Booster is een thuisproduct dat je perfect in kunt zetten tegen donkere plekjes en pigmentatie. Hij zorgt voor een volledig vernieuwd uiterlijk van de huid. Deze peel booster bevordert ook de aanmaak van collageen. Het laat de huid licht afbladderen (vervellen) om ervoor te zorgen dat pigmentvlekken worden gestopt en kunnen worden beheerst. Het verbetert de algehele textuur en huidskleur en heeft ook een verkleinende werking op je poriën.

Goed toe tet passen bij:

 • (Hyper)pigmentatie
 • Acnèlittekens
 • Verouderde huid
 • Ongelijke huidskleur

Imperfection Peel Booster

De Imperfection Peel Booster is een thuisproduct dat ingezet kan worden tegen plekjes en onzuiverheden. Deze micropeeling bevat glycolzuur en salicylzuur. Een echte peeling voor thuis, die de overtollige opperhuid verwijdert zonder de huid te irriteren. Je huid gaat zich vernieuwen waardoor deze een nieuwe look en glow krijgt. Hij wordt zichtbaar gladder, zachter en jonger.

Goed toe te passen bij:

 • Acné
 • Grove poriën
 • Chrono-aging

Retiseal Peel Booster

De Retiseal Peel Booster is een thuisproduct dat je toepast in je strijd tegen tegen rimpels, slapheid, droge, gecombineerde én vette huid. Het is een op retinol gebaseerde (1%) micropeeling die celregeneratie en de aanmaak van collageen stimuleert. Het verkleint poriën en zorgt voor een vermindering van onzuiverheden en een vlekkerige huid. Bovenal is het een product dat fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken aanpakt!

Goed toe te passen bij:

 • Rimpels
 • Slapheid
 • Gedehydrateerde huid
 • Gecombineerde en vette huid

Hoe pas je de Peeling voor thuis toe?

Breng de Toskani Peel Booster in de avond aan op het hele gezicht nadat je je huid hebt gereinigd en vóór je (eventueel) een serum en je nachtverzorging aanbrengt. Je hoeft hem niet te neutraliseren. Wil je graag gratis product- of gebruiksadvies? Neem dan gerust contact met mij op.

Toskani Peel Booster - Retiseal, Imperfection en Clarifying
De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
Winkelmand