Zelf thuis je pigmentvlekken behandelen met de Toskani Spot Out Cream!

Omdat het momenteel niet mogelijk is om in de praktijk langs te komen, help ik jullie graag met advies over hoe je thuis aan de slag kunt! Wist je dat je ook een effectieve behandelkuur voor thuis hebt om pigmentvlekken te behandelen? Dit is namelijk mogelijk met de Spot Out Cream van toskani, in combinatie met enkele andere huidverzorgingsproducten, namelijk een goede Sun Protection Cream en Total Recovery Cream. In dit artikel leg ik uit hoe je deze producten moet gebruiken om je pigmentvlekken te verminderen, voor een optimaal resultaat!

Thuis pigment behandelen met de Spot Out Cream van Toskani

Deze thuisbehandeling is geschikt voor:

 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Ouderdomsvlekken
 • Zonschade

Voorbereiding op het thuis behandelen van pigment

Als je hier thuis mee aan de slag wilt, kun je optioneel starten met een kuur van de Clarifying Peel Booster. Dit doe je om de huid voor te bereiden voor maximaal effect van de Spot Out Cream van Toskani in het vervolg van dit traject.

Routine

Breng de Clarifying Peel Booster (van Toskani) om de dag alléén in de avond aan op een gereinigde huid. Vervolgens kun je je nachtcrème (en eventueel oogcrème) aanbrengen en lekker naar bed!

Let op: Gebruik geen reinigers, serums of andere huidproducten die zuren bevatten in combinatie met de peel booster. Twijfel je? Vraag het me dan gerust even!

Na de twee weken voorbereiding met deze booster, is jouw huid er klaar voor om de actieve werkstoffen uit de volgende kuur zo optimaal mogelijk op te nemen!

Zelf pigment thuis behandelen

Nu de huid dus helemaal is voorbereid, kun je van start met de Spot Out Cream die jouw pigmentvlekken moet gaan verminderen. Om je huid goed te beschermen en te laten herstellen, gebruik je dit in combinatie met de Sun Protection Cream gedurende de dag en de Total Recovery Cream in de nacht. Zo bescherm je jouw huid én zorg je voor een optimale nachtrust voor je huid zodat je er weer tegenaan kunt!

Ingrediënten van de Spot Out Cream

 • Kojic Acid (kojinezuur)
 • Azelainezuur
 • Alpha Arbutin
 • Vitamine E
 • Glutahion
 • Fytinezuur
 • Vitamine C

Routine

Voor een optimaal resultaat moet de crème minimaal zes maanden gebruikt worden.

De eerste drie maanden

Ochtend

 1. Reinig de huid (let op; gebruik een reiniger zonder zuren, bijvoorbeeld de Energizing Cleanser).
 2. Breng de Spot Out Cream aan in een zeer dunne laag (in de ochtend adviseer ik om deze stap weg te laten indien je een gevoelige huid hebt).
 3. Vervolgens is de Total Recovery Cream aan de beurt (verzachtend en herstellend).
 4. Tot slot, breng de Sun Protection Cream aan (beschermend).

Avond

 1. Reinig de huid.
 2. Breng de Spot Out Cream aan in een zeer dunne laag.
 3. Vervolgens is de Total Recovery Cream aan de beurt (verzachtend en herstellend).

Het meest optimale effect krijg je bij het tweemaal daags aanbrengen van de Spot Out Cream. Na drie maanden breng je de Spot Out Cream alleen nog in de avond aan.

Indien je gedurende de dag irritatie ervaart, kun je de Total Recovery Cream ook overdag naar behoefte aanbrengen. Vind je de Spot Out Cream wat te heftig? Dan kun je hem ook mengen met de Total Recovery Cream, de behandeltijd wordt hierdoor wel wat langer.

Spot out cream hoe vaak aanbrengen

Wat kan ik verwachten gedurende de kuur

Het is een intensieve thuisbehandeling waarbij je huid zich echt gaat vernieuwen. Je kunt dus (zeker de eerste week) gevoeligheid, warmte en roodheid ervaren. Ook kan de huid gaan schilferen. Wees gerust, dit hoort erbij! Dit neemt vanzelf af en betekent dat jouw huid van binnenuit vernieuwd wordt!

Tip: Gaat je huid extreem vervellen, dan kan dit geen kwaad, maar sla de Spot Out Cream dan gerust een keer over als je wilt.

Tip: Bij extreme droogheid tijdens de kuur kun je Anti-Aging HA Ampullen gebruiken, ze bevatten een grote hoeveelheid Hyaluronzuur die jouw huid hydrateren.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Na acht weken kunnen de eerste resultaten echt zichtbaar worden. Hoe ernstiger het pigment, hoe langer je de Spot Out Cream moet gebruiken. Bij zeer ernstig pigment is de professionele Spot Out behandeling als voorbereiding aan te raden.

Een duurzaam resultaat

Voor een duurzaam resultaat van het thuis behandelen van pigmentvlekken, is het belangrijk dat je jouw huid blijft beschermen én een pigment onderdrukkend product blijft gebruiken. Ik adviseer om na deze behandelkuur van zes maanden een of meerdere producten uit de Radiance-lijn van Toskani.

Niet te gebruiken bij

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Beschadigde huid
 • Actieve infecties en/of huidaandoeningen (dus ook niet bij actieve acné)
 • Genezingsproblemen (lelijke littekens)
 • Hormoonbehandelingen
 • Retinoïde behandelingen
 • Zéér gevoelige huid
 • Rosacea
 • Kinderen

Geïnteresseerd om thuis pigmentvlekken te behandelen?

Je kunt het pakket aan producten mét een aantrekkelijke korting hier vinden! Wél adviseer ik een kort telefonisch gesprek en gedurende de kuur een telefonische opvolging. Dan kunnen we samen kijken hoe het gaat. Je vindt alle benodigde gegevens op de contact-pagina.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand