Caviar pearls; de zuiverste visolie voor jouw huid!

Een goed gekozen dieet is belangrijk in het onderhouden van jouw lichaam. Uit onderzoek blijkt dat onze lichamelijke en geestelijke gezondheid baat kan hebben bij het wekelijks nuttigen van een portie vette vis. Maar wist je al dat ook je huid hier baat bij kan hebben? Dit komt met name door de Omega 3-vetzuren. Hierdoor kan visolie een goede basis zijn om te werken aan de gezondheid van jouw huid.

Huidklachten

Wist je dat je lichaam bij een tekort aan bouw- en voedingsstoffen het eerst inlevert op haar, nagels en huid? Dit wordt niet alleen veroorzaakt door erfelijke factoren, maar heeft met name te maken met ons Westerse eetpatroon. Overdaad schaad! We eten teveel van bepaalde voedingsstoffen waardoor lichaamsprocessen in de war worden geschopt.  Uit onderzoek blijkt dat in landen met een niet-Westers voedingspatroon klachten zoals eczeem, rosacea en acne bijna niet voorkomen. Ze zeggen niet voor niets dat echte schoonheid van binnenuit komt.

Wat doet Omega-3 in visolie voor je huid?

Als je aan mij zou vragen: wat zou je adviseren als je maar 1 voedingssupplement zou mogen adviseren, dan zou dat visolie zijn! Alle cellen in ons lichaam hebben namelijk Omega-3 vetzuren nodig en we kunnen dat helaas zelf niet aanmaken. Een tekort aan Omega-3 zorgt ervoor dat onze celwanden verharden en minder soepel worden. Hierdoor kunnen cellen minder goed met elkaar communiceren en kunnen lichamelijke of huidklachten ontstaan.

En verder…..

Bovenstaande mag dan al een hele waslijst zijn, maar visolie heeft nog (veel) meer positieve effecten:

  • Helpt ons immuunsysteem
  • positieve invloed op de huidbarrière waardoor de huid minder vocht verliest
  • Omega-3 houdt onze (huid)cellen soepel
  • Het werkt ontstekingsremmend
  • Ondersteunt de vitaliteit van hart en bloedvaten
  • Heeft een positieve invloed op onze hersenen
  • Helpt bij onze vetverbranding

Exmoor Caviar Pearls zijn 100% zuiver en duurzaam geproduceerd

Wild gevangen vis is in de meeste gevallen verontreinigd met zware metalen en andere gifstoffen. De visolie in de Caviar Pearls wordt duurzaam geproduceerd in het Exmoor National Park. In het zuivere en frisse mineraalwater kunnen de steuren zich op een natuurlijke manier ontwikkelen.  Hierdoor heeft de visolie wel alle voordelen van wild gevangen vis, maar is het  gegarandeerd vrij van zware metalen, PCB’s en Microplastics. Omdat duurzaamheid bij Exmoor Caviar voorop staat, wordt geen enkel deel van de vis verspild. Goed voor je huid en goed voor het milieu!

Verwen je hart, huid en hersenen met Caviar Pearls

De zachte capsules hebben nauwelijks een vissmaak en zijn vrij klein. Ze zijn dus eenvoudig in te nemen zonder vervelende bijsmaak! Je kunt ze als opstart-kuur drie per dag innemen of een per dag om jouw gezonde lifestyle te onderhouden en je huid te laten stralen. De Exmoor Caviar Pearls zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze webshop.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 108 reviews.
Winkelmand