Last van acné? Laat Toskani je helpen!

Eén van de merken die ik adviseer aan mijn klanten met acné, is Toskani. Dit merk heeft een lijn ontwikkeld die zichtbaar effect heeft bij puistjes en onzuiverheden. Wat kun je zelf doen als je last hebt van acné? En hoe helpt Toskani daarbij? 

Hinder en triggers

Acné is een huidaandoening waar je veel hinder van kunt ondervinden in het dagelijks leven. Ook al komt het vooral voor bij jongeren tussen de 15 en 25 jaar, volwassenen kunnen er net zo goed last van hebben. Stress is een belangrijke trigger voor het ontstaan van puistjes, net als roken. Als je een periode wat meer last hebt, ga dan eens bij jezelf na of je een stressvolle tijd doormaakt. Pak voldoende rust, neem de tijd om te ontspannen en zorg goed voor jezelf! Verder zit het soms gewoon in de familie en ben jij er misschien gevoeliger voor dan een ander.

Mijn tips bij acné

Een behandeling door een therapeut zoals ik kan uitkomst bieden. Gebruik thuis – al dan niet na een acnébehandeling – de juiste huidverzorgingsproducten die jou helpen om je huid zo rustig mogelijk te houden. Ik raad je aan om: 

  • Make-up van goede kwaliteit te gebruiken die je huid laat ademen
  • Je gezicht niet aan te raken en niet zelf puistjes uit te knijpen
  • Reinigers, scrubs en crèmes te gebruiken die bij je huidtype passen

Zoals eerder genoemd, kan stress acné verergeren. Probeer in elk geval voor een goede nachtrust te zorgen, dit komt de conditie van je huid hoe dan ook ten goede!

De strijd aan met acné met Toskani  

Als je de strijd met acné aan wilt gaan, dan adviseer ik je het huidverzorgingsmerk Toskani te gebruiken. Ik zie in mijn praktijk direct de positieve effecten terug als mensen het in hun beauty-regime thuis opnemen; bij jong en oud! De huid blijft rustiger en de natuurlijke glow is duidelijk zichtbaar. 

De Purifying-lijn is dé lijn voor een huid met onzuiverheden. Kies bijvoorbeeld voor het handige duopak, bestaande uit een serum en een crème. Het serum is een antibacteriële gel die je aanbrengt op vlekjes en onzuiverheden (spot treatment) op jouw huid. De crème is speciaal ontwikkeld voor een acné-gevoelige huid en helpt talgproductie verminderen, de huid hydrateren en beschermen tegen vrije radicalen. Een ijzersterke combi!

https://theskindepartment.nl/product/purifying-intensive-serum-purifying-cream-duopack/

De volledige lijn bestaat uit een reiniger, scrub, ampullen, serum en crème. Bekijk alle producten uit de Purifying-lijn.

Waarom Toskani bij acné?

Toskani richt zich op het verbeteren van de huid. De focus ligt op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen, zoals acné. Juist die focus, samen met hun (onderzoeks)ervaring maakt, dat het tot zo’n effectief merk is uitgegroeid. De producten uit de Purifying-lijn bevatten ingrediënten die precies passen bij een huidtype dat last heeft van acné. Denk aan een zacht melkzuur in de cleanser die overtollig talg verwijdert, ingrediënten die de talgproductie reguleren en stoffen die de huid hydrateren. Uiteindelijk is het bij acné heel belangrijk om precies de juiste vochtbalans bereiken.

Advies nodig

Misschien twijfel je over welke producten je het beste kunt kiezen, of overweeg je een ander merk uit onze shop. Ik adviseer je graag! Neem dan gerust even contact op.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand