Dag- en nachtcrème nodig? Provitamine Crème van Meditopics!

In onze webshop bieden we natuurlijk meerdere soorten dag- en nachtcrèmes aan. Afhankelijk van welk doel je wilt bereiken, kun je andere crèmes kiezen en eventueel verschillende crèmes inzetten in de ochtend en avond. Waarom belichten we dan de Provitamine Crème? Het is een breed inzetbare crème voor de droge en normale huid met sterke samenstelling van ingrediënten.

Breed inzetbaar?

Zeker! Als je last hebt van meerdere kleine huidprobleempjes of gewoon een sterk hydraterende crème zoekt die je huid kalmeert en verstevigt, de Provitamine Crème is jouw vriend. Even in een lijstje:

  • Helpt rimpels en verlies van elasticiteit te voorkomen (tekenen van huidveroudering)
  • Beperkt zonschade en geeft een egale teint (doei pigmentatie en vlekjes!)
  • Vermindert pigmentvlekken, rosacea en acné
  • Herstelt de huid en heeft een kalmerende werking

Maar wat zit er dan in de Provitamine Crème?

Voornamelijk hartstikke hoge concentraties vitamine C, B3 en E. Dit is een combinatie van ingrediënten die niet alleen op zichzelf hun werk doen, maar ook nog eens elkaar versterken (vitamine C en E; Tocopherol 0,2%). Dit zijn de belangrijkste om te noemen, maar dit is de volledige lijst:

Aqua, glyceryl stearate citrate, ceteryl alcohol, glyceryl caprylate, caprylic/capric triglyceride, himantalia elongata extract, ascorbyl tetraisopalmitate (vitamin C), niacinamide, sodium levulinate, sodium anisate, glycerin, vitis vinifera oil, rapeseed oil, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, xanthan gum, sodium phytate, tocopheryl acetate, (citric acid).

Gebruik

Breng de Provitamine Crème in de ochtend en/of avond aan op een gereinigde huid (zoek je een betaalbare reiniger? Meditopics heeft die ook!). Lekker makkelijk dus!

Liever advies op maat?

Dat kan ook en Conchita (onze huidtherapeut) helpt je daar graag bij! Vul hier het formulier in en binnen 24 uur krijg je jouw advies op maat.

Maak kennis met Meditopics

De serie Meditopics is in samenwerking met huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten ontwikkeld. Alle huidverzorgingsproducten van dit merk zijn ideaal voor een problematische huid, bijvoorbeeld een acnégevoelige of ouder wordende huid. Denk hierbij aan een huid die gevoelig, geïrriteerd, vet of (extreem) droog is. Alle Meditopics-producten – waaronder deze vitaminecrème – bevatten zo min mogelijk tot geen kleur- en geurstoffen en zijn hypoallergeen. Bekijk ook alle producten van Meditopics in onze webshop.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand