Waarom wij de producten van Marc Inbane top vinden

Het verschil in zelf bruinende producten is ontzettend groot, soms zelfs tot een oranje gloed aan toe! Daarom ben ik zelf erg blij met de producten van Marc Inbane. Hoge kwaliteit, prachtige look én eenvoudig zelf te gebruiken en aan te brengen.

De tanning producten van Marc Inbane

De voornaamste producten die je kunt inzetten als zelfbruiner, zijn de Natural Tanning Mousse, de Natural Tanning Spray en de Perle de Soleil. Even kort de verschillen.

Natural Tanning Mousse

Geschikt voor alle huidtypen én -tinten. Tot wel 9 dagen een zomerse teint, veilig bruin worden zonder schadelijke UV-straling dus! Je brengt hem eenvoudig aan met de ‘Glove’ van Marc Inbane, deze helpt je om de mousse zo egaal mogelijk te verbeteren voor het mooiste resultaat. Daarnaast bevat de mousse hyaluronzuur dat de huidstructuur verbetert, de vorming van collageen stimuleert en ook nog eens werkt als moisturizer.

Marc Inbane Natural Tanning Mousse

Natural Tanning Spray

Deze sneldrogende spray heeft een optimale dekking én laat geen ongewenste vlekken en strepen achter. Werkt voor alle huidtypen en blijft tot zo’n 5 dagen goed zitten. Het speciale bag-on-valve systeem zorgt voor een optimale verneveling, zodat het goed op de huid landt.

Perle de Soleil

Dit zijn de bruiningsdruppels, ontzettend handig aangezien je ze zo kunt mengen met je favo dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème! Ga je voor een gezonde gloed, dan heb je genoeg aan 2 tot 3 druppels. Ook voor je deze aanbrengt is het verstandig om je huid te scrubben, dan krijg je een egaler resultaat én behoudt hij langer de zonnige teint.

Het aanbrengen van de Marc Inbane producten

Zoals je al kon lezen, heeft ieder product zijn eigen manier van aanbrengen. Je kun dus kiezen wat je het prettigste vindt; smeren met de mousse, sprayen met de spray of mengen in je favoriete crème en dan aanbrengen. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen; het resultaat wordt mooier als je jouw huid eerst scrubt. Daarvoor heeft Marc Inbane de Exfoliating Mitt. Een superfijne, betaalbare handschoen waarmee je eenvoudig je lichaam scrubt. Om de mousse dus aan te brengen kun je de Glove gebruiken.

Tanning Brush Kabuki

Wat nog een prachtige toevoeging is op het gebruik van de spray, is het gebruik van de Tanning Brush Kabuki. Hiermee kun je, na het aanbrengen van de spray, je tanningproduct nog egaliseren en blenden. Zo wordt het resultaat nóg beter! De haartjes zijn beschermd, dus worden niet meteen bruin van de vloeistof. Zo werkt het dus:

  • Spray de Natural Tanning Spray rechtstreeks op de huid
  • Laat de bruiningsvloeistof 10 seconden drogen
  • Beweeg de brush in snelle, vloeiende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat
  • Laat de spray 10-15 minuten drogen; dit kun je met behulp van een föhn versnellen

Samenvatting!

Geen oranje teint en prachtige resultaten, zeker als je eerst je huid scrubt én nadat je het hebt aangebracht mooi egaal afwerkt. Blijft lekker lang zitten en is geschikt voor alle huidtypen!

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand