Loveli Deodorant en meer!

De vraag naar dagelijkse huidverzorging met 100% natuurlijke ingrediënten neemt toe. We zijn bij The Skin Department altijd op zoek naar merken die aansluiten bij jullie vraag, daarom zijn wij trots en blij dat we Loveli vanaf nu aan jullie kunnen aanbieden! Loveli ontstond als deodorant-merk en breidt langzaam uit met producten voor al jouw dagelijkse huidverzorging.

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt

De deodorant sticks van Loveli zijn hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

  • 100% troepvrij én 100% natuurlijk (dus ook zonder aluminium!)
  • Sluit je zweetklieren niet af, maar neutraliseert zweetgeur meteen
  • Werkt écht en gaat lang mee
  • Tegen stress-, emotie- en hormoonzweet
  • Navulbaar, dus beter voor het milieu en beter

Het verschil met andere deo’s

We LOVE to sweat! Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil is die vervelende zweetgeur… Spuitbusdeo’s bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is. Deo’s met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit.

Welke producten heeft Loveli nog meer?

Naast de kwalitatieve deodorants, is het merk Loveli vol in ontwikkeling! Inmiddels heeft het naast de deo-lijn ook producten voor face-, body-, hair- en lipcare! Allemaal 100% in Nederland ontwikkeld, volledig naturlijke en troepvrije producten én geproduceerd met dezelfde intentie:

“Dingen die heerlijk ruiken, er prachtig uitzien en gewoon heel goed werken, dat kan misschien nog wel beter als het natuurlijk gemaakt wordt.” – Linda van Loveli

Ontdek de producten van Loveli!

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand