Mineralogie – Kwalitatief hoogstaande minerale make-up

Niet iedereen is zich ervan bewust dat ook make-up en eventuele slechte ingrediënten van slechte invloed kunnen zijn op de gezondheid van jouw huid. We doen zo ons best om de gezondheid én uitstraling van onze huid te verbeteren, laten we dan ook zeker letten op de kwaliteit van de make-up die we op onze huid aanbrengen!

Waarom Mineralogie?

Mineralogie bestaat uit een breed assortiment make-up, gebaseerd op minerale grondstoffen. De producten zijn vrij van schadelijke geur- en kleurstoffen, siliconen, conserveringsmiddelen, parabenen, talk en zetmeel. De producten van Mineralogie zijn dus inzetbaar bij de meeste huidaandoeningen zonder dat ze schade toebrengen aan je huid.

  • Farmaceutische kwaliteit mineralen
  • Huidverbeterend
  • Egaliseert en kalmeert de huid
  • Ontstekingsremmend
  • Sluit de huid niet af
  • Hoge pigmentatie
  • Natuurlijke en optimale dekking
  • Parfum, Parabenen en Siliconenvrij

De producten én verpakkingen zijn duurzaam en dierproefvrij.

The Look

De 100% minerale make-up van Mineralogie geeft je huid een egale teint, zonder dat je het voelt en ziet zitten! Verkleint de poriën en geeft je een natuurlijke uitstraling. Geschikt voor alle huidtypes en -leeftijden, door het brede aanbod van kleuren is er voor ieder wat wils! Naast de look hebben de producten ook een verzorgend effect op de huid door de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen die op een natuurlijke manier met de huid versmelten.

Welke producten zijn er dan allemaal?

De volledige lijn van Mineralogie bevat foundations, finishing powders, blushes, bronzers, oogschaduws, wenkbrauwpoeders, concealers, eyeliners en nog veel meer! Mineralogie heeft naast de standaard collectie, ieder seizoen nieuwe producten en kleuren.

Aanbevolen door onze huidtherapeut Conchita voor een gezonde huid!

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
Winkelmand