Maak kennis met de nieuwe Loveli Lipbalms!

Sinds kort heeft Loveli een nieuwe reeks lipbalms uitgebracht in verschillende smaken en kleuren. Deze lipbalms zijn helemaal natuurlijk op basis van bijenwas, boters en fijne oliën. Ingrediënten die je kunt verwachten zijn arganolie, sheabutter en candelillawas. Niet verslavend en goed voor een mooie glans!

Welke Loveli Lipbalms zijn er nu?

De Loveli Lipbalms zijn uitgebracht in vijf verschillende kleurtjes (maar let op, het is zeker geen lippenstift!), een kleurloze variant en ook een fijne lipbalsem voor mannen. Doordat er geen troep in zit zijn ze ook geschikt voor kinderen. Dit zijn ze op een rij:

Waarom zijn andere, niet natuurlijke, lipbalms zo verslavend?

Het probleem met andere, niet natuurlijke lipbalsems, is dat deze paraffine en minerale oliën bevatten. Deze stoffen zijn verslavend, waardoor je het dus steeds vaker gaat smeren. Herkenbaar? Tijd voor een niet verslavende lipbalsem dus! Wist je dat een natuurlijke lipbalsem daardoor ook veel langer meegaat?

Bekijk alle Loveli Lipbalms hier.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand