Maak kennis met het merk Meditopics

Wist je dat Mediopics alleen door huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten verkocht mag worden? Sinds kort bied ik je dit merk ook aan in onze webshop! Maak kennis met Meditopics, ontdek meer over de belangrijkste eigenschappen, wat ik ervan vind en mijn ervaring met de producten in de praktijk.

Belangrijkste kenmerken

Elk product van Meditopics bevat ingrediënten die het probleem echt bij de kern aanpakken. Denk hierbij aan salicylzuur om overtollig talg op te lossen, retinol voor een jonger uitziende huid, Dipalmitoyl Hydroxyproline (DPHP) voor een regenererende werking, melkzuur, en ga zo maar door! 

Enkele belangrijke kenmerken op de rij:

  • De Meditopics producten zijn hypoallergeen
  • Ze bevatten zo min mogelijk geur- en kleurstoffen
  • Ze zijn effectief dankzij de goed doordachte mix van ingrediënten
  • Ze zijn gemakkelijk in gebruik
  • De verhouding prijs-kwaliteit is echt goed

Check goed bij elke productomschrijving waar het product precies voor bedoeld is. Via deze pagina krijg je een overzicht van alle producten van Meditopics en kun je filteren op jouw huidprobleem of eventuele huidaandoening waar je mee te maken hebt.

Wat ik van Meditopics vind

Goed over nagedacht

De Meditopics-producten bevatten altijd een combinatie van ingrediënten waar goed over na is gedacht door verschillende experts en hebben zo min mogelijk overbodige toevoegingen. De producten zijn verzorgend en hydraterend, waarbij je huid ook bij intensief gebruik toch in balans blijft. Zo pak je het probleem dus echt effectief aan en verzorg je je huid optimaal, of je je huid nu juist diep moet reinigen, wilt helpen herstellen, de conditie van je huid wilt verbeteren of huidveroudering wilt tegenaan. 

Goede ervaringen met een problematische huid

Ik heb goede ervaringen met Meditopics met verschillende huidproblemen. Ik raad dit merk dan ook zeker aan als je last hebt van een problematische huid. Denk hierbij vooral aan een geïnfecteerde of geïrriteerde huid (bijvoorbeeld acné), een extreem gevoelige huid, een vette of juist droge huid. Het merk biedt ook producten die perfect te gebruiken zijn als je met andere problemen te kampen hebt zoals littekens of een zichtbaar ouder wordende huid. Zo adviseer ik sommige klanten de Meditopics peelings te gebruiken als kuur bij littekens van acné, als ze last hebben van grove poriën of huidveroudering effectief aan willen pakken. 

Bekijk de producten

Nieuwsgierig geworden? Blader dan door ons complete assortiment Meditopics-producten. Twijfel je wat en hoe je bepaalde producten het beste kunt gebruiken? Neem dat gerust even contact met mij op via dit formulier.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 107 reviews.
Winkelmand