Verzorging van binnen én buiten voor een gezonde huid; Oolaboo

De nieuwste toevoeging aan onze collectie van kwalitatief hoogstaande producten; hét lifestyle brand Oolaboo! Dit merk gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar is ervan overtuigt dat dit start met het verzorgen van je binnenkant.

Hoe is Oolaboo ontstaan?

Oolaboo is een Nederlands merk wat is opgericht door de broers Richard en Jeroen, beiden al bekend in de cosmetica-industrie. De gezamenlijke droom om een eigen cosmeticamerk te ontwikkeling heeft geresulteerd in Oolaboo. De belangrijkste uitgangspunten zijn dat alles wat niet veilig genoeg is voor je mond, ook niet wordt gebruikt voor huid en haar. Het resultaat is dat alle producten vrij zijn van schadelijke stoffen en zo veilig en natuurlijk mogelijk (en ook nog eens dierproefvrij!).

De producten van Oolaboo

Het merk helpt je bij jouw dagelijkse routine van huid- tot haarverzorging. Zoals Oolaboo zelf beschrijft:

“Of je nu op zoek bent naar een herstellende shampoo, een huid verbeterende crème, of een veilige tandpasta of dat je een comfortabele ambiance met exclusieve geuren wilt creëren: Oolaboo helpt je graag het beste van jezelf naar boven te halen.

Geluk vind je in de kleine dingen van het leven en natuurlijk staan wij te trappelen om deelgenoot te zijn van jouw geluk door je te omringen met allemaal kleine Oolaboo-geluksmomentjes.”

De producten zijn verdeeld in verschillende productlijnen voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld de Saveguard-lijn voor de gevoelige en rode huid, de Oil-control lijn voor de onzuivere en acnegevoelige huid en de Morning dew-lijn voor de gedehydateerde huid met als topper de Morning Dew Prebiotic Face Cream, in te zetten als dag- en nachtcrème vol met prebiotica die de goede bacteriën op jouw huid intact laten. Deze crème brengt dus het huidmicrobioom in balans zonder de goede bacteriën te ‘raken’. Écht goed over nagedacht!

Nb.: Alle lijnen van Oolaboo zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij The Skin Department!

Oolaboo bij de professional

Naast producten voor de consument, zit achter Oolaboo ook een unieke reeks van behandelingen, geïnspireerd op de Japanse en Chinese behandelwijzen. Huidpecialisten worden opgeleid en getraind in hun filosofie en kunnen je gericht adviseren welke producten het beste bij jouw huid en haar passen. Voor een gericht Oolaboo-advies kun je terecht bij onze huidtherapeut Conchita.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
Winkelmand