Wat is het verschil tussen de Natural Tanning Spray en de Hyaluronic Self-Tan Spray van Marc Inbane?

Een mooie, gezonde teint zonder een zonnebank, dat is natuurlijk wel erg fijn! In onze collectie hebben we onder andere de producten van Marc Inbane. Marc Inbane bevat een selectie van zelfbruiners voor verschillende huidtypen en -kleuren. Inmiddels zijn er twee soorten sprays verkrijgbaar, namelijk de Natural Tanning Spray en de Hyaluronic Self-Tan Spray. Maar wat is nou het verschil tussen deze twee sprays? In deze blog zetten we deze sprays naast elkaar zodat je snel kunt zien welke bij jou past!

Natural Tanning Spray

 • Bruiningsresultaat tot 5 dagen
 • Geschikt voor een medium/donkere huid
 • 3-voudige tanningtechnologie
 • Frisse citrusnoten
 • Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E.

Hyaluronic Self-Tan Spray

 • Bruiningsresultaat tot 9 dagen
 • Geschikt voor een lichte/medium huid
 • 4-voudige tanningtechnologie
 • Amberkleurige geurnoten
 • Hyaluronzuur

Tanning ingrediënten

Er zit een verschil in het aantal actieve tanning ingrediënten. De Natual Tanning Spray heeft een 3-voudige tanningtechnologie en de Hyaluronic Self-Tan Spray een 4-voudige. Dit betekent dat er 3 of 4 verschillende actieve tanning ingrediënten in de sprays zitten. Welke ingrediënten dit zijn?

 • Caramel
 • DHA (dihydroxyacetone)
 • Erythrulose
 • Dimethyl Isosorbide

Wat zijn alternatieven voor de spray?

Marc Inbane heeft voor ieder wat wils 🙂 Naast de spray bieden ze ook een fijne tanning mousse aan of bruiningsdruppels (tan drops) die je door jouw favoriete (dag)crème kunt mengen en daarmee jezelf een lichte teint kunt geven. Bekijk alle producten van Marc Inbane.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 106 reviews.
Winkelmand