Absolution Skincare – Natuurlijke huidverzorging voor jou!

Vanaf nu kun je bij The Skin Department ook terecht voor de prachtige producten van Absolution Skincare. De veelal vegan producten bevatten natuurlijke én biologische ingrediënten. Dus ben jij op zoek naar vegan huidverzorging of zelfs make-up? Dan is Absolution echt een merk voor jou!

Puur natuur

Absolution gebruikt 99,9% natuurlijke ingrediënten die ook nog eens grotendeels biologisch worden geteeld. Je kunt per product zien welk percentage van de ingrediënten uit biologische landbouw komt en hoe natuurlijk het geheel is. In de producten van Absolution zitten ook wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen. Doordat zelfs de verpakkingen geen plastics bevatten, is qua duurzaamheid echt aan alles gedacht.

De producten van Absolution Skincare

Je kunt de producten van Absolution terugvinden in de volgende categorieën:

Biologische producten van Absolution

Zoals gezegd bevatten de producten natuurlijke en biologisch geteelde ingrediënten. Wat ook net zo belangrijk is om te melden, is wat de producten niet bevatten. De Absolution producten zijn namelijk 100% vrij van siliconen, minerale oliën, ggo, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, ftalaat en synthetische geur- en kleurstoffen!

Om dit te benadrukken zijn de producten ook nog eens Ecocert Biologisch gecertificeerd. Dus niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu!

Waar komt Absolution vandaan?

Absolution is een merk uit Frankrijk en is opgericht door Isabelle Carron. Isabelle was van mening dat er een gat zat tussen het aanbod van natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten en wat de consument verwacht. Zo ontstond Absolution, cosmetische producten, natuurlijk, biologisch en daarmee perfect voor jouw huid!

Shop de producten van Absolution Skincare.

De waardering van theskindepartment.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 106 reviews.
Winkelmand